ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κέιλορ Νάβας: Μετά από μια τετραετία αποχαιρετά τη Ρεάλ Μαδρίτης

Κέιλορ Νάβας: Μετά από μια τετραετία αποχαιρετά τη Ρεάλ Μαδρίτης

Έτοιμος να αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από μία άκρως επιτυχημένη τετραετία, φαίνεται πως είναι ο Κέιλορ Νάβας.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «AS», ο 32χρονος τερματοφύλακας είναι εδώ και καιρό δυσσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του φέτος και βλέπει πολύ «ζεστά» το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Premier League, κάτι το οποίο εξετάζει εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Ο Νάβας ήταν η πρώτη επιλογή για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, την τριετία του Ζινεντίν Ζιντάν στη Μαδρίτη, η έλλευση ωστόσο του Τιμπό Κουρτουά, έγινε ο λόγος για να χάσει τη θέση του. Ακόμη, το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει πως οι «μερένχες» ποντάρουν πολλά και στον νεαρό γκολκίπερ, Άντρει Λούνιν, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στη Λεγανές και πιθανότατα θα επιστρέψει στο τέλος της σεζόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, οι πρωταθλητές Ευρώπης καταλαβαίνουν την απογοήτευση του Νάβας και είναι διατεθιμένοι να συμφωνήσουν στο να φύγει στο τέλος της σεζόν, ενώ με μία ικανοποιητική οικονομική προσφορά θα μπορούσαν να μπουν σε συζητήσεις ακόμη και τον Ιανουάριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.