Το είδαμε και αυτό: Ο Τάκης Τσουκαλάς με πράσινη φανέλα – Η επίθεση στον «σκληρό» της θύρας 7 (βίντεο)

Το είδαμε και αυτό: Ο Τάκης Τσουκαλάς με πράσινη φανέλα – Η επίθεση στον «σκληρό» της θύρας 7 (βίντεο)

Στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά έχουμε κατά καιρούς δει να συμβαίνουν πολλά και διάφορα επικά σκηνικά. Σαν και το προχθεσινό όμως κανένα.

Τηλεθεατής που διατελούσε εν ευθυμία τηλεφωνεί στον Τάκη για να τον εγκαλέσει επειδή κάποτε φόρεσε φανέλα Παναθηναϊκού.

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού δεν καταλαβαίνει τι εννοεί ο ποιητής και αρχίζει να του εξηγεί ότι στην ομάδα που έπαιζε παλιά φορούσε πράσινη φανέλα, αλλά αυτή ήταν η φανέλα της ομάδας και όχι του Παναθηναϊκού.

Ο τηλεθεατής δεν πείθεται όμως γιατί άλλο πράγμα εννοεί (Το ματς που ο ΠΑΟ δεν είχε κατέβει και κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού ανάμεσα τους και ο Τάκης Τσουκαλάς φόρεσαν τα πράσινα, υποδυόμενοι τους παίκτες του Παναθηναϊκού κι έκαναν διατάσεις, προσποιούμενοι πως θα κατέβουν να αγωνιστούν) και η συνέχεια είναι απολαυστική. Δείτε το μυθικό σκηνικό, έτσι όπως μονταρίστηκε και ανέβηκε στο κανάλι του Ninja Tv στο youtube.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.