ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Η προκλητική φωτογραφία της κόρης του Μαραντόνα που ξεσήκωσε τους οπαδούς της River Plate

Η προκλητική φωτογραφία της κόρης του Μαραντόνα που ξεσήκωσε τους οπαδούς της River Plate

Μια άκρως προκλητική φωτογραφία δημοσίευσε η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα στους οπαδούς της River Plate.

Η συγκεκριμένη ποδοσφαιρική ομάδα νίκησε την Κυριακή της ομάδα Μπόκα Τζούνιορς στον τελικό του Copa Libertadores στο Μπερναμπέου. Οι οπαδοί της ομάδας γιόρτασαν όλο το βράδυ την νίκη τους με πολλούς να ποστάρουν μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της 31χρονης κόρης του Μαραντόνα, Τζιανίνα.

Και η κόρη του Μαραντόνα αποφάσισε να τους απαντήσει, ανεβάζοντας μια φωτογραφία που δείχνει τα οπίσθιά της με ένα καυτό σορτσάκι. Στην λεζάντα έγραψε: «Εδώ πάνε όλοι οι πανηγυρισμοί και τα σχόλια των οπαδών της River Plates, για μένα».

Παράλληλα, πρόσθεσε τρεις καρδιές, τις δύο μπλε και την μεσαία κίτρινη στα χρώματα της αγαπημένης της Boca Juniors.

Στην συνέχεια, αποκάλυψε πως έλαβε πολλά υβριστικά μηνύματα εξαιτίας της φωτογραφίας αυτής, γράφοντας σε μια άλλη ανάρτηση: «Υπάρχει και καλό χιούμορ παιδιά, εξάλλου μιλάμε για ποδόσφαιρο… το γεγονός πως είμαι οπαδός της Boca δεν σημαίνει πως είμαι ‘κερατάς, τοξικομανής και πόρνη’. Είναι άλλο πράγμα να πανηγυρίζεις τους θριάμβους σου κι άλλο να περνάς τον χρόνο σου προσβάλλοντας κάποιον που δεν ξέρεις καν. Κι ακόμη χειρότερο είναι να γιορτάζεις όταν δεν είσαι καν οπαδός αυτής της ομάδας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως η River Plate κέρδισε στον ιστορικό τελικό του Copa Libertadores μετά από μια νίκη με 3-1 στο Bernabeu.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.