Ο Βράνιες, η σύζυγος Σέρβου παίκτη και το σκάνδαλο! (βίντεο)

Ο Βράνιες, η σύζυγος Σέρβου παίκτη και το σκάνδαλο! (βίντεο)

Στα βασικά θέματα των ιστοσελίδων της Βοσνίας βρίσκεται ο Ογκνιεν Βράνιες και όχι για κάποιο… ποδοσφαιρικό επίτευγμα! Ειδικότερα, ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ φέρεται να είχε σχέση με την γυναίκα του Σέρβου αμυντικού, Ντούσκο Τόσιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην Τουρκία.

Ο τελευταίος έμαθε για τη φημολογούμενη σχέση με τη σύζυγό του, Γελένα και το θέμα πήρε… διαστάσεις στον Τύπο. Ο Βράνιες ανέβασε post που εξηγούσε πως όλο αυτό είναι ένα θέμα του Τύπου, αλλά ένα video της Γελένα με τον 29χρονο αμυντικό τα… μπερδεύει όλα.

«Αγαπητοί εκπρόσωποι των media. Αφήστε με να αναφέρω κάποια πράγματα για το ότι φέρεται να δέχθηκα απειλές τόσο εγώ όσο και η οικογένεια της κυρίας Καρλέουσα. Αφού δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους είμαι έτοιμος να πω την αλήθεια:

Η Γέλενα κι εγώ γνωριστήκαμε στο Instagram δύο χρόνια πριν και έκτοτε άρχισαν όλα. Για αυτό το διάστημα βιώσαμε όλες τις εμπειρίες από ταξίδια, επισκέψεις στην Αθήνα και σε άλλα μέρη αλλά και στο σπίτι της ακόμα. Ειπώθηκαν και έγιναν κάποια πράγματα όχι τόσο ωραία. Η Γελένα είναι μία ισχυρή γυναίκα με ουσία.

Τώρα όμως η Γελένα προσεύχεται και κλαίει και μέσα από τους φίλους της τα αρνείται όλα. Είναι χαρακτηριστικό μίας γυναίκας αυτό. Προσωπικά δεν είμαι κακός άνθρωπος ή ψυχοπαθής όπως θέλουν να με παρουσιάζουν και είμαι έτοιμος να το αποδείξω. Για ότι λένε έχω αποδείξεις. Δεν οδήγησα κανέναν πουθενά ούτε εκβίασα καταστάσεις.

Ότι έγινε έγινε με αμοιβαία κατανόηση και επιθυμία. Ας αναζητήσουν λοιπόν ένοχους αλλού. Λυπάμαι για την οικογένειά μου που το πέρασε όλο αυτό. Είναι ο μόνος τρόπος να πω την αλήθεια. Έχω αποδείξεις για όλα”, έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram ο Βράνιες. Το ποστάρισμά του μετά το κατέβασε.» τονίζει ο Βράνιες, με τον Τύπο της Σερβίας να του επιτίθεται, λέγοντας πως προσπάθησε να την πείσει να… διαλύσει την οικογένειά της. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Βράνικες με τον Τόσιτς υπήρξαν συμπαίκτες στον Ερυθρό Αστέρα τη σεζόν 2010-11.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/IstinaoKarIeusi/status/1084580907187605504

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.