ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Επική» φωτογραφία Παππά – Πρίντεζη – «Χαμός» στα social media

«Επική» φωτογραφία Παππά – Πρίντεζη – «Χαμός» στα social media

Η νέα μανία στα social media με το #10yearschallenge, έχει δημιουργήσει και πλήθος φωτογραφιών με πολύ γέλιο, όπως αυτή του Νίκου Παππά του Παναθηναϊκού και του Γιώργου Πρίντεζη του Ολυμπιακού, για την οποία έχει γίνει “χαμός” στο διαδίκτυο, καθώς οι δύο παίκτες έχουν αλλάξει εντυπωσιακά μέσα στην τελευταία δεκαετία.

Τα social media έχουν γεμίσει τις τελευταίες ημέρες με φωτογραφίες που δείχνουν τις διαφορές μεταξύ του 2009 και του 2019, με μία από αυτές που ξεχώρισαν να αφορά δύο παίκτες του μπάσκετ και μάλιστα “αιώνιους” αντιπάλους.

Από τη μία ο Νίκος Παππάς του Παναθηναϊκού και από την άλλη ο Γιώργος Πρίντεζης του Ολυμπιακού, στην κοινή διαδρομή τους στο χώρο του αθλήματος, έχουν υπάρξει και συμπαίκτες στην Εθνική Ελλάδας, αλλά κυρίως αντίπαλοι στη Basket League και τη Euroleague, με την κόντρα τους να έχει αλλάξει πλήρως… εμφάνιση, την τελευταία δεκαετία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.