Στην αντεπίθεση ο Βράνιες: Στη φόρα… «ροζ» φωτογραφίες της Γελένα!

Στην αντεπίθεση ο Βράνιες: Στη φόρα… «ροζ» φωτογραφίες της Γελένα!

Νέες «καυτές» εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, καθώς ο Όγκνιεν Βράνιες δημοσιοποίησε μηνύματα της «σεξοβόμβας» Γέλενα Καρλέουσα, η οποία, φέρεται να παρακάλεσε τον Βόσνιο αμυντικό να διαψεύσει τα πάντα!

Όλα δείχνουν πως το σίριαλ με το «ροζ» σκάνδαλο έχει πολλά επεισόδια ακόμη, αφού μετά το απίστευτο… ξεκατίνιασμα στα social media, με αποκορύφωμα τις γυμνές φωτογραφίες και τα μηνύματα του Βράνιες που δημοσίευσε η Σέρβα τραγουδίστρια, ο διεθνής σταρ της Άντερλεχτ «αλλάζει» τα δεδομένα.

https://www.instagram.com/p/BsG7Cr2HX0_

Τα μηνύματα συνοδεύτηκαν μάλιστα και από γυμνές φωτογραφίες της σέξι Καρλέουσα, η οποία φαίνεται να κάνει βίντεο κλήση γυμνή στον Βόσνιο, επικεντρώνοντας στα… επίμαχα σημεία.

Όσον αφορά στην αντίδραση της Καρλέουσα στις αποκαλύψεις, αλλά και στην πρόθεση του Βράνιες να κινηθεί δικαστικά εναντίον της;

https://www.instagram.com/p/Br2gsD9H050

Πέταξε με τις κόρες της, Νίκη και Αθηνά, για την Κίνα όπου αγωνίζεται ο σύζυγος της Ντούσκο Τόσιτς, υποστηρίζοντας ότι οι φωτογραφίες είναι προϊόν μοντάζ κι «απλά κάνει ό,τι κάνει για να με εκδικηθεί γιατί δεν ήθελα να είμαι μαζί του».

Το βίντεο πάντως από την Ακρόπολη όπου εμφανίζεται μαζί με τον Βράνιες προφανώς και δεν μπορεί να είναι αποτέλεσμα μοντάζ…

Τον απατούσε στο ίδιο τους το σπίτι

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε και συναντήσεις στο σπίτι της Γελένα Καρλέουσα, το διάστημα που μάλιστα ήταν να αφαιρέσει έναν όγκο. Εκείνη φοβόταν να βγει από το σπίτι, για να μην τους δει κάποιο μάτι, και έτσι ο άλλοτε στόπερ της ΑΕΚ την επισκεπτόταν στην οικία της.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα, η Γελένα Καρλέουσα όταν ο άντρας της Ντούσκο Τόσιτς είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό, αυτή είχε ένα πρόβλημα υγείας και προσκαλούσε στο σπίτι τους στο Dedinje (περιοχή του Βελιγραδίου) τον Βράνιες.

Ομως, στο σπίτι βρίσκονταν και τα παιδιά της οικογένειας, η Ατίνα και η Νίκα, με τη Γελένα να παρουσιάζει τον Βόσνιο στόπερ ως τον… γιατρό της! Ο Βράνιες πήγαινε στην κρεβατοκάμαρα της οικογένειας Τόσιτς για να… εξετάσει τη Γελένα, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να απατάει τον άντρα της στο ίδιο τους το κρεβάτι!

«Η Γελένα και ο Όγκνιεν συχνά βρισκόντουσαν στο σπίτι του Ντούσκο στο Βελιγράδι, όπου ο Βράνιες πήγαινε ακόμα πιο συχνά το 2017 όταν η Γέλενα είχε προβλήματα υγείας και όταν συναντήθηκε τυχαία με την κόρη της τραγουδίστριας, η Γελένα της είπε ότι ήταν ο γιατρός της», αναφέρει μαρτυρία ανθρώπου κοντά στην οικογένεια.

Και συνεχίζει: «Η Καρλέουσα έπρεπε να φέρνει τον εραστή της στο σπίτι της, επειδή υπήρχε η πιθανότητα έξω από αυτό κάποιος να τους πιάσει. Η Γέλενα και ο Όγκνιεν είναι γνωστές προσωπικότητες και αν πήγαιναν σε ένα ξενοδοχείο ή κατάλυμα κάποιος θα τους έβλεπε. Ετσι, προτιμούσε να τον καλεί στο σπίτι της οικογένειας και κανείς δεν θα τους παρατηρούσε. Στην περιοχή που βρίσκεται το σπίτι είναι ήρεμη και δεν υπάρχουν πολλοί γείτονες.

Η Γελένα επέμενε ότι ο Βράνιες θα έπρεπε να πάει σε αυτήν επειδή ήταν πολύ συναισθηματική. Εκείνη την περίοδο η Γελένα είχε κάνει μια χειρουργική επέμβαση και έτσι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο σπίτι της. Ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν πολύ χαρούμενος που συναντήθηκαν εκεί, αλλά λόγω της υγείας της συμφώνησε σε όλα!

Εκείνη η περίοδος ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για την Γελένα και σήμαινε πολλά για αυτήν η προσοχή και η υποστήριξη του Όγκνιεν κυρίως μαζί της όταν ήταν μόνη στο σπίτι. Όμως, ο Βράνιες συνάντησε στο σπίτι τα δύο παιδιά του ζευγαριού και αυτά δεν μπορούσαν να φανταστούν τι ήταν ο Βράνιες, αλλά πίστευαν ότι ήταν ο γιατρός της μαμάς τους. Όταν συναντήθηκαν τυχαία μέσα στο σπίτι η Γελένα είπε: “Αυτός είναι ο Όγκνιεν, ο γιατρός, ήρθε για να ελέγξει τη μαμά”».

Μάλιστα, την επίσκεψη στο σπίτι έχει επιβεβαιώσει και ο Βράνιες όταν ξεκίνησε το ερωτικό σκάνδαλο, λέγοντας πως «σε αυτά τα δύο χρόνια βιώσαμε πολλά. Τα πάντα. Κοινά ταξίδια, επισκέψεις στην Αθήνα, επισκέψεις σε διάφορα μέρη, ακόμα και στο σπίτι της».

Ο 29χρονος Βόσνιος έδωσε στη δημοσιότητα τα sms που αντάλλαξε με την Καρλέουσα και τα οποία αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Καρλέουσα: «Σε παρακαλώ να βγεις να τα διαψεύσεις όλα όσα έχουν γραφτεί για μένα. Σε παρακαλώ να αρνηθείς τα πάντα. Ποτέ δεν έθιξα εσένα και το παιδί σου. Καταστρέφεις εμένα και τη ζωή μου, σε παρακαλώ να τα αρνηθείς»

Βράνιες: «Ούτε εγώ έθιξα εσένα και την οικογένεια σου…»

Καρλέουσα: «Ποτέ δεν σε απείλησα. Για χάρη των παιδιών μου σε παρακαλώ να αρνηθείς όλα όσα έχεις πει»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βράνιες: «Ξέχνα ότι υπάρχω! Όλοι είστε τα ίδια σκατά. Μόνο όταν έχεις προβλήματα είμαι ο Όγκνιεν σου. Στεναχώρησε τους όλους ελεύθερα, εγώ θα πάω στα δικαστήρια να καταθέσω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.