Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Καρλέουσα-Βράνιες: Ως… «γιατρός» την «εξέταζε» μπροστά στις κόρες της

Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Καρλέουσα-Βράνιες: Ως… «γιατρός» την «εξέταζε» μπροστά στις κόρες της

Μέρα με τη μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας όλο και περισσότερα στοιχεία από το σκάνδαλο Γελένα Καρλέουσα-Όγκνιεν Βράνιες.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, το ζευγάρι είχε και συναντήσεις στο σπίτι της πρώτης το διάστημα, μάλιστα, που επρόκειτο να αφαιρέσει έναν όγκο.

Εκείνη φοβόταν να βγει από το σπίτι μήπως τους δει κάποιο μάτι και έτσι ο άλλοτε στόπερ της ΑΕΚ την επισκέφτηκε στην οικία της.

Έλα, όμως, που τον είδαν οι κόρες της. Και τι να πει η Γελένα; Ότι είναι ο «ηλεκτρολόγος»; Έτσι, είπε πως «είναι ο γιατρός και ήρθε για να με εξετάσει».

Μάλιστα, μία πηγή που μίλησε σεμ της Βοσνίας στάθηκε στο ότι «για τη Γελένα σήμαιναν πολλά η προσοχή και η στήριξη από τον Βράνιες. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να φανταστούν ποιος ήταν ο Βράνιες, πίστευαν ότι είναι ο γιατρός της μαμάς τους».

Επίσης, στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται πως ο αμυντικός της Άντερλεχτ δεν ήταν πολύ χαρούμενος για τις συναντήσεις στο σπίτι της αγαπημένης του, αλλά λόγω της υγείας της, δεν μπορούσε να της χαλάσει χατίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Filathlos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.