ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

«Τρελός» οπαδός της Μαρσέιγ σπάει την τηλεόραση σε κάθε ήττα – Εσπασε μία και εξ’αιτίας του Μήτρογλου! (βίντεο)

«Τρελός» οπαδός της Μαρσέιγ σπάει την τηλεόραση σε κάθε ήττα – Εσπασε μία και εξ’αιτίας του Μήτρογλου! (βίντεο)

Δεν υπάρχει λάτρης του ποδοσφαίρου, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, που δεν έχει σκεφτεί έστω και μια φορά να σπάσει την τηλεόραση βλέποντας την ομάδα του να διασύρεται. Ο Μοχάμεντ Ανί δεν έμεινε στη σκέψη. Το έκανε πράξη. Και έγινε διάσημος.

Αυτός ο… τρελός οπαδός της Μαρσέιγ ξεσπά στην τηλεόρασή του κάθε φορά που η ομάδα του χάνει ή ακόμη και έπειτα από ισοπαλίες με… ομάδες σκουπίδια, όπως λέει. Μέχρι στιγμής έχει σπάσει 26 τηλεοράσεις! Και αυτή η τρέλα «ματώνει» την τσέπη του, αφού πληρώνει ο ίδιος τα σπασμένα, αγοράζοντας την κάθε τηλεόραση για τουλάχιστον 400 ευρώ.

Η αρχή έγινε πέρυσι, έπειτα από τη βαριά ήττα της Μαρσέιγ από την Παρί. Ο Ανί διέλυσε την τηλεόρασή του από τα νεύρα του και ανέβασε το βίντεο στον λογαριασμό του στο YouTube. Αλλά δεν σταμάτησε. Σε κάθε κακό αποτέλεσμα έκανε το ίδιο: έκανε θρύψαλα την TV και πόσταρε το… ντοκουμέντο. Γρήγορα έγινε διάσημος και πλέον τα βίντεο που δημοσιεύει έχουν εκατομμύρια views.

«Ξέφυγα τελείως», λέει στο BBC για το πρώτο βίντεο της καταστροφής. «Εσπασα την τηλεόραση στο σπίτι μου και από τότε αυτό έγινε κάτι πολύ δημοφιλές. Η Μαρσέιγ είναι η πιο γνωστή ομάδα στη Γαλλία, στην Ευρώπη. Δεν νιώθω μίσος, αλλά θυμό. Αθλητικό θυμό», συμπλήρωσε.

Ο Ανί βρίσκει διάφορους τρόπους για να ξεσπάσει αυτό τον θυμό του, αλλά πάντα με την ίδια κατάληξη: μία τηλεόραση… συντρίμμια. Άλλες φορές την κλωτσάει σε στιλ… καρατέκα, άλλη ξεσπά τη μανία του με ένα μπαστούνι. Εφτασε στο σημείο να σπάσει τηλεόραση ακόμη και με χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και χτυπώντας την με μία άλλη TV!

Στο πιο πρόσφατο ξέσπασμά του ήταν… έξαλλος με την απόδοση του Κώστα Μήτρογλου, στην ήττα της Μαρσέιγ από την Λιλ, τον Ιανουάριο. Μάλιστα, ακολούθησε νέο βίντεο, πανηγυρικό αυτή τη φορά για τη μεταγραφή που πήρε ο Ελληνας στη Γαλατασαράι. Και σε αυτό όμως κατέστρεψε τηλεόραση, άθελά του αυτή τη φορά, ανοίγοντας μια σαμπάνια!Στο πιο πρόσφατο ξέσπασμά του ήταν… έξαλλος με την απόδοση του Κώστα Μήτρογλου, στην ήττα της Μαρσέιγ από την Λιλ, τον Ιανουάριο. Μάλιστα, ακολούθησε νέο βίντεο, πανηγυρικό αυτή τη φορά για τη μεταγραφή που πήρε ο Ελληνας στη Γαλατασαράι. Και σε αυτό όμως κατέστρεψε τηλεόραση, άθελά του αυτή τη φορά, ανοίγοντας μια σαμπάνια.

«Αν είσαι από την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Βραζιλία, τη Γερμανία έχεις νιώσει την ανάγκη να καταστρέψεις την τηλεόραση την ώρα που παρακολουθείς ένα ματς. Ο κόσμος βλέπει σε εμένα τον εαυτό του», εξήγησε και υπογράμμισε ότι δεν κάνει θέατρο ή σόου, αλλά καταγράφει τη φυσική αντίδρασή του. «Σπάω την τηλεόραση μετά το ματς. Αναγκάζομαι να συγκρατήσω τον εαυτό μου για να μην το κάνω κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με δεδομένο ότι δεν φαίνεται να έχει καμία διάθεση να συγκρατήσει τα νεύρα του, ίσως θα ήταν καλύτερα να πάψει να βλέπει τα ματς στην τηλεόραση και να αγοράσει ένα διαρκείας σε… σουίτα στο γήπεδο της Μαρσέιγ. Πιο φτηνά θα του κόστιζε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.