ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Μεγάλη ελληνική ομάδα θέλει Ουζουνίδη

«Βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Μεγάλη ελληνική ομάδα θέλει Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ελεύθερος μετά την παραίτησή του από την ΑΕΚ και ήδη τα σενάρια για το μέλλον του είναι πολλά. Ένα απ’ αυτά τον φέρνει ως υποψήφιο για τον πάγκο του Άρη, καθώς ο Καρυπίδης τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Θα πρέπει, πάντως, να τονίσουμε πως ο Σάββας Παντελίδης είναι προπονητής στον Άρη αυτή τη στιγμή και το τελευταίο διάστημα πηγαίνει εξαιρετικά.

Ωστόσο, δημοσίευμα της ιστοσελίδας to10.gr δεν αποκλείει να υπάρξει σενάριο αντικατάστασης.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

Το προπονητικό απωθημένο του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι να δουλέψει στο εξωτερικό. Χρόνια αυτό τώρα… Και μιλάμε ότι δεν θα σκεφτεί το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας αφού πιστεύει πολύ στις ικανότητες του και εφόσον του ανοίξει μια πόρτα θεωρεί ότι θα αναρριχηθεί γρήγορα.

Από την εποχή που δούλευε στον Πανιώνιο το έψαχνε πολύ αλλά όταν σου έρχονται προτάσεις από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ δεν μπορείς να πεις εύκολα όχι.

Και σαν ποδοσφαιριστής έκανε το βήμα παραπάνω πηγαίνοντας στο γαλλικό πρωτάθλημα και την Χάβρη. Κάτι που έμοιαζε αδύνατο. Όπως και τώρα…

Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ουζουνίδης έχει δυο μεγάλες συμπάθειες. Η μια προέρχεται από την Τρίπολη και η άλλη από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο ιδιοκτήτης του Αρη, είναι μεγάλος φαν του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ και θεωρήστε το ως δεδομένο, πως αν στο μέλλον ψάξει για προπονητή, ο Ουζουνίδης θα είναι η πρώτη του επιλογή.

Σε αυτό το θέμα δεν θα παίξει ρόλο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κωσταντίνος Διαμαντόπουλος που τόσα χρόνια συνεργαζόταν στενά με τον Εβρίτη τεχνικό αλλά τους τελευταίους μήνες έχουν «ψυχρανθεί» λιγάκι οι σχέσεις τους. Εδώ μιλάμε για τρελό «κόλλημα» του Καρυπίδη με τον Ουζουνίδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ερώτηση είναι τι θα κάνει ο Ουζουνίδης σε αυτή την περίπτωση. Θα πάει στα σίγουρα ή θα ρισκάρει περιμένοντας κάτι από το εξωτερικό;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.