Στην «αντεπίθεση» η μητέρα του Ζανιόλο για την «κατσάδα» από τον γιο της για τις αισθησιακές πόζες (φώτο)

Στην «αντεπίθεση» η μητέρα του Ζανιόλο για την «κατσάδα» από τον γιο της για τις αισθησιακές πόζες (φώτο)

Προβλήματα στον γιο της Νικολό Ζανιόλο και την ποδοσφαιρική του καριέρα με τη Ρόμα έχουν δημιουργήσει οι προκλητικές φωτογραφίες της μητέρας του.

Ειδικότερα η 41χρονη Φραντσέσκα Κόστα αφού άκουσε «κατσάδα» από τον γιο της για όσα κάνει, βγήκε στην «αντεπίθεση» και σχολίασε όσα γράφτηκαν για εκείνη στα social media.

«Δεν κάνω κάτι κακό, εγώ πόσταρα φωτογραφίες ακόμα και όταν ουδείς γνώριζε την ύπαρξη του Ζανιόλο. Δεν τον ενοχλεί τον Νικολό, δεν είναι αλήθεια όσα γράφτηκαν. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύω δεν μειώνουν το γεγονός πως είμαι μητέρα», τόνισε σε τηλεοπτική εκπομπή η μητέρα που έχει πάντως καταφέρει να «κλέψει» τη δόξα από τον γιο της που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του με την φανέλα των «τζιαλορόσι».

Ο 19χρονος άσος της ιταλικής ομάδας βλέποντας τις «καυτές» πόζες της μητέρας του Φραντσέσκα Κόστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, της τα «έψαλε» μιας και δεν συνάδει με το προφίλ που θέλει να περάσει προς τα έξω.

Το νέο «αστέρι» της Ρόμα, που έγινε ο νεότερος Ιταλός ποδοσφαιριστής ο οποίος σκοράρει δύο τέρματα σε αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Corriere della Sera», είπε στη μητέρα του: «Σταμάτησέ το, μαμά. Αρκετά με αυτές τις φωτογραφίες. Μα τι κάνεις ποζάροντας με αυτό τον τρόπο; Είσαι 40 χρονών!».

Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει, μάλιστα, ότι η σύσταση αυτή έγινε, κατόπιν υπόδειξης των «τζιαλορόσι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.