AEK: Σήμερα η απόφαση της UEFA για τα επεισόδια των οπαδών της στον αγώνα με τον Άγιαξ

AEK: Σήμερα η απόφαση της UEFA για τα επεισόδια των οπαδών της στον αγώνα με τον Άγιαξ

Την ποινή που θα επιβάλει η UEFA στην ΑΕΚ για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα με τον Άγιαξ, με σοβαρότερο όλων τη ρίψη μολότοφ και την είσοδο των οπαδών της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, περιμένουν οι διοικούντες την «Ένωση».

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο απέφυγαν να τοποθετηθούν επί του θέματος, αν και εκφράζουν την ελπίδα ότι η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία δεν θα εξαντλήσει σε εκείνους την αυστηρότητά της.

Αυτή τη στιγμή, ο «Δικέφαλος» βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, με το ενδεχόμενο του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν να επηρεάζει το αγωνιστικό τμήμα και τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, ελλείψει των ευρωπαϊκών εσόδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως τονίζει η Live Sport, η UEFA θέλει να στείλει το «μήνυμα» σε όλη την Ευρώπη πως δεν πρόκειται να ανεχτεί από κανέναν σύλλογο ή ομοσπονδία ανάλογα περιστατικά στο μέλλον και δεν προτίθεται να κάνει καμία υποχώρηση στο συγκεκριμένο ζήτημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.