ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεν δικαιούνται να μιλάν όσοι φάγαν… κρουασάν!

Δεν δικαιούνται να μιλάν όσοι φάγαν… κρουασάν!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης κάνει διατροφή υγείας με γιαουρτάκι και αποφεύγει το κρουασανάκι.

Σοκαρίστηκα από τα σχόλια των φίλων του συμπολίτη για την μεταγραφή ενός παίκτη του ΑΡΗ στον ΟΣΦΠ. Προφανώς απαγορεύεται να πουλάει παίκτη ο ΑΡΗΣ στον ΟΣΦΠ. Αν όμως έδινε πακέτο προπονητή και παίκτη (Λιμπρεχτς-Μπανιώτη) τότε δεν θα υπήρχαν αντιδράσεις. Πήγε και πήρε 300.000 ο ΑΡΗΣ από τον Κλιγγόπουλο. Όχι στα κρυφά, όχι στην ζουλά.

Πούλησε ποδοσφαιριστή. Έπρεπε να βάλει και ρήτρα, να…πιάσει στον ΟΣΦΠ, αλλιώς να τον πάρει πίσω. Ντροπή. Ποδοσφαιριστή στον…μισητό ΟΣΦΠ που βέβαια το καλοκαίρι ψηφίζατε τα ίδια πραγματάκια στην Λίγκα. Πώληση κανονική, όχι δανεικούς που να μην παίζουν στα μεταξύ μας αλλοιώνοντας τους κανόνες του πρωταθλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε τη συνέχεια στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.