ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Παπαπέτρου αποκαλύπτει: «Οταν ήμουν στον Ολυμπιακό είχαμε σκεφτεί να μην κατέβουμε με τον Παναθηναϊκό»

Ο Παπαπέτρου αποκαλύπτει: «Οταν ήμουν στον Ολυμπιακό είχαμε σκεφτεί να μην κατέβουμε με τον Παναθηναϊκό»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έδωσε την πρώτη μεγάλη συνέντευξή του μετά τη μετακόμιση από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε ότι υπήρχαν σκέψεις παλαιότερα να μην κατέβουν οι «ερυθρόλευκοι» σε ματς με τους «πράσινους».

Για τη μετεγγραφή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, το μεγάλο στόχο των «πρασίνων», αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μίλησε στο OPEN SPORT,ο Ιωάννης Παπαπέτρου

Σε μία συνέντευξη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 12:50, ο Έλληνας φόργουορντ, έδωσε απαντήσεις για τα πάντα και επισήμανε την ανάγκη να βρεθεί ξανά το Τριφύλλι στην κορυφή της Euroleague.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη Παπαπέτρου

Την αποχώρηση του Ολυμπιακού στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ: «Δε θυμάμαι να είχαμε σκεφτεί να φύγουμε από παιχνίδι όσο ήμουν στον Ολυμπιακό, αλλά υπήρχε κάποια στιγμή η σκέψη να μην κατέβουμε».

Την «υποδοχή» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι ως αντίπαλος: «Ο κόσμος στο ΣΕΦ αποφάσισε να με αποδοκιμάσει και αυτό είναι ok για μένα. Είναι κάτι που το περίμενα. Το σημαντικό είναι να είμαι εγώ χαρούμενος και αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό».

Τον στόχο που έχει θέσει για την επόμενη τριετία που θα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό: «Να μη γελιόμαστε, θέλουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Είναι κάτι που έχει λείψει από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Πρέπει όλοι να δουλέψουμε για αυτό. Μπορεί να μην είναι φέτος. Μπορεί του χρόνου ή σε δύο χρόνια αλλά πρέπει ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι το κεφάλι του οργανισμού που λέγεται μπασκετικός Παναθηναϊκός και διαχειρίζεται πάρα πολλά πράγματα πολύ καλά. Έχει την ομάδα χαρούμενη, ενώ όταν δεν παίζουμε καλά είναι εκεί για να μας ξυπνήσει και να γίνει πιο αυστηρός. Πολλές φορές η εικόνα που βγαίνει στις κάμερες χαλάει την εικόνα του ως άνθρωπος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.