Οζίλ: Προσκάλεσε τον Ερντογάν στο γάμο του

Οζίλ: Προσκάλεσε τον Ερντογάν στο γάμο του

Η σχέση του Μεσούτ Οζίλ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε επικριθεί από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης. Τώρα φαίνεται πως ο άσος του ποδοσφαίρου προσκάλεσε με κάθε επισημότητα τον Τούρκο πρόεδρο στον γάμο του.

Σύμφωνα με το «Der Spiegel», το οποίο επικαλείται πληροφορίες της τουρκικής εφημερίδας «Hürriyet», Οζίλ και Ερντογάν συναντήθηκαν στην αίθουσα επισήμων του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης. Εκεί ο Μεσούτ Οζίλ κάλεσε και επίσημα τον Τούρκο πρόεδρο στο γάμο του με την Αμινέ Γκιουλσέ, ο οποίος θα τελεστεί το καλοκαίρι στην Τουρκία.

Μάλιστα το κόμμα του προέδρου Ερντογάν, ΑΚΡ, δημοσίευσε χθες στο twitter μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο κ. Ερντογάν να συνομιλεί με τον τουρκικής καταγωγής Γερμανό ποδοσφαιριστή και την μνηστή του, σε αίθουσα του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ στο παρελθόν ο Μεσούτ Οζίλ είχε ξεσηκώσει την κοινή γνώμη στη Γερμανία όταν πριν την έναρξη του μουντιάλ στη Ρωσία είχε συναντηθεί μαζί με τον συμπαίκτη του Ιλκάι Γκιουντογκάν με τον Ταγίπ Ερντογάν στο Λονδίνο και είχαν φωτογραφηθεί μαζί του, ενώ του δώριζαν φανέλες των ομάδων τους.

Οι δυο ποδοσφαιριστές είχαν δεχθεί σκληρή κριτική από τα γερμανικά ΜΜΕ με τον Οζίλ να μιλάει μετά το μουντιάλ και αφού είχε αποκλειστεί η Εθνική Γερμανίας και ο ίδιος είχε αποχωρήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα τόνισε τότε πως σέβεται τον Ταγίπ Ερντογάν ως αρχηγό της χώρας καταγωγής της οικογένειάς του, κάτι που ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με τα όσα του προσάπτουν οι Γερμανοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.