Δείτε πως αποχαιρέτησε ο αθλητικός κόσμος τον Θανάση Γιαννακόπουλου (φωτο)

Δείτε πως αποχαιρέτησε ο αθλητικός κόσμος τον Θανάση Γιαννακόπουλου (φωτο)

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού κι η ελληνική κοινωνία είναι πιο φτωχή από σήμερα καθώς θρηνεί την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ενός παράγοντα παθιασμένο με τον Παναθηναϊκό, αλλά τόσο ειλικρινή κι αυθόρμητο ο οποίος είχε καταφέρει να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς όλων των ομάδων.

Κάτι που αποδεικνύεται απ’ αυτά που γράφονται στα social media με το που έγιναν γνωστά τα άσχημα νέα, αλλά και με τα συλλυπητήρια που έσπευσαν να εκφράσουν φίλοι και αντίπαλοι.

https://www.instagram.com/p/BvLubnFAE6b/?utm_source=ig_embed
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Καλό ταξίδι…»
Με μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram και το λιτό «Καλό ταξίδι» αποχαιρέτισε τον αγαπημένο του θείο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος…

…ενώ λίγο αργότερα πόσταρε μια φωτογραφία με τους Θανάση, Παύλο και Κώστα γράφοντας «για πάντα μαζί».

https://www.instagram.com/p/BvLw5BigB4F/?utm_source=ig_embed

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Για πάντα ζωντανός στο μυαλό και την καρδιά μας»
Από την πλευρά της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην παναθηναϊκή ιδέα, έφυγε από κοντά μας την Τρίτη 19/3 σε ηλικία 88 ετών. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 και από το 1992 μέχρι και σήμερα υπήρξε πιστός στρατιώτης δίνοντας πάντα το παρόν στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και στο τμήμα βόλεϊ, προσφέροντας τα μέγιστα στον σύλλογο και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Το σπουδαίο του έργο και η ανιδιοτελής αγάπη του για τον Παναθηναϊκό θα τον κρατήσουν για πάντα ζωντανό στο μυαλό και την καρδιά μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση Γιαννακόπουλε».

Δημήτρης Μελισσανίδης: «Καλέ μου φίλε Θανάση, καλό ταξίδι»
Με προσωπική του δήλωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχαιρέτησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο, εκφράζοντας τη βαθιά του οδύνη και τα συλλυπητήριά του στους δικούς του ανθρώπους και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η δήλωση του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.
Η άδολη αγάπη του για τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε, αλλά και η τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας.

Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε».

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Αποχαιρετούμε έναν κορυφαίο…»
Λίγο αργότερα ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά έναν κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, έναν σεβάσμιο αντίπαλο, έναν μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και γνήσιο μαχητή για τα συμφέροντα της ομάδας που αγάπησε και πρόσφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.»

Η ανακοίνωση της Super League
Η λίγκα του ποδοσφαίρου εξέδωσε από την πλευρά της την ακόλουθη ανακοίνωση: «H Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, η προσφορά του οποίου στον ελληνικό αθλητισμό υπήρξε πολυετής και σημαντική».

Σπύρος Λιβαθινός: «Το ήθος και το χαμόγελό σου θα αποτελούν πάντα πυξίδα για το μέλλον μας!»
Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού είχε «μεγαλώσει» στο πλευρό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τον αποχαιρέτισε’ μ’ αυτό το ξεχωριστό μήνυμα:
«Ήσουν πάντα ένα πρότυπο για όλους εμάς τους νεότερους! Ήσουν πάντα δίπλα μας, να μας προσγειώνεις μετά από κάθε επιτυχία, να μας εμπνέεις μετά από κάθε δύσκολη στιγμή. Υπήρξες ένας δάσκαλος της ζωής, μα πάνω όλα ήσουν ένας αληθινός φίλος! Το ήθος και το χαμόγελό σου θα αποτελούν πάντα πυξίδα για το μέλλον μας! Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις στιγμές που μας χάρισες! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Καλό ταξίδι Θανάση μου…»

Συλλυπητήρια κι από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ
Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, εξέδωσε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ λίγη ώρα μετά τα κακά μαντάτα για τον πρώην διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
«Ο Πρόεδρος Αντώνης Τσαλόπουλος και τα στελέχη του @PAOKVOLLEY εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μαζί με τον αδερφό του Παύλο, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα της χώρας μας, τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο όσο και στον αθλητισμό, κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/PAOKVOLLEY/status/1107923200510517248

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.