ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το αστρονομικό ποσό που πουλήθηκε η μασημένη τσίχλα του Αλεξ Φέργκιουσον

Το αστρονομικό ποσό που πουλήθηκε η μασημένη τσίχλα του Αλεξ Φέργκιουσον

Πόσο μπορεί να πωληθεί μια μασημένη τσίχλα. Όπως αποδείχθηκε από μια διαδικασία πλειστηριασμού, πάρα πολλά! Συγκεκριμένα, 390 χιλιάδες λίρες! Φυσικά, δεν είναι μια όποια κι όποια τσίχλα, είναι αυτή που μάσησε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σκοτσέζος προπονητής είναι μια εμβληματική φιγούρα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αν και φαινόταν πάντα ψύχραιμος, ζούσε το παιχνίδι πολύ έντονα και αυτό αποδεικνύεται από κάποιες φορές (λίγες είναι η αλήθεια) που βγήκε εκτός εαυτού. Σεβόταν το άθλημα και δεν διαπληκτιζόταν, κάτι στο οποίο τον βοηθούσε η συνήθειά του να μασάει τσίχλα.

Το 2013 ο «Φέργκι» μάσησε για τελευταία φορά τσίχλα εντός αγωνιστικών χώρων. Ήταν το εκπληκτικό 5-5 με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ, με το οποίο έπεφτε μια 26ετής καριέρα ως προπονητής των «κόκκινων διαβόλων». Στο ημίχρονο, η μασκότ της αντιπάλου του είχε χαρίσει μια τσίχλα, την οποία αποδέχθηκε με χαρά, τη μάσησε και την πέταξε.

Αυτή συλλέχθηκε από έναν προνοητικό άνθρωπο, που την έβγαλε σε δημοπρασία και κατάφερε να την πουλήσει έναντι 390.000 λιρών στο eBay.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.