Ετοιμάζει μεταγραφική «βόμβα» ο Μαρινάκης – Θα ταράξει τα «νερά» της Σούπερ Λιγκ!

Ετοιμάζει μεταγραφική «βόμβα» ο Μαρινάκης – Θα ταράξει τα «νερά» της Σούπερ Λιγκ!

Σε καιρούς διακοπής των πρωταθλημάτων, ειδικά όταν η σεζόν οδεύει προς το τέλος της (και τα πάντα, όπως τώρα, έχουν κριθεί), ξεκινάει η μεταγραφολογία. Δεν γίνονταν να αποτελέσει εξαίρεση ούτε η τρέχουσα διακοπή.

Από χτες λοιπόν, το ρόδι (για το συγκεκριμένο διάστημα) έσπασε με τον Φραν Βέλεθ, τον 27χρονο Ισπανό στόπερ του Αρη, για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη, ο Ολυμπιακός ρώτησε τη διοίκηση των «κιτρίνων» για τις απαιτήσεις τους σε περίπτωση πώλησης του.

Η απάντηση; 1,5 εκατ. ευρώ. Ανεξαρτήτως αν υφίσταται ή όχι θέμα σοβαρού ενδιαφέροντος των «ερυθρόλευκων», τα χρήματα αυτά είναι πάρα πολλά, για ποδοσφαιριστή προερχόμενο από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό, αλήθεια είναι, πως έχουν καλή άποψη για τον Βέλεθ. Μάλιστα, και τον περασμένο Ιανουάριο, στις τελευταίες μέρες της τότε μεταγραφικές περιόδους, είχε ξεκινήσει ένας κύκλος επαφών και διερευνητικών επαφών αναφορικά με το στάτους του και το κατά πόσον θα ήταν εφικτό ένα deal που θα τον έφερνε στον Πειραιά.

Συνεπώς, πέραν του Μεριά και του Μπα, κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί πως 1η Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων». Δεδομένη είναι η πρόθεση τους για έναν στόπερ – ηγέτη, με εμπειρία και διεθνείς παραστάσεις. Τέτοιος, μην κοροϊδευόμαστε, ο Βέλεθ δεν είναι. Από εκεί και πέρα, εννοείται, πως ειδικά με τόσες εκκρεμότητες αναφορικά με το ποιος θα βρίσκεται και ποιος όχι στο ρόστερ μετά το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, είναι λογικό στον Ολυμπιακό να εξετάζουν περιπτώσεις για μια δεύτερη, συμπληρωματική λύση.

Επειδή όμως οι… λογαριασμοί των δύο ομάδων είναι ανοιχτοί (βλ. Σιώπης, Φετφατζίδης) δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται, πως αν ο Ολυμπιακός πραγματικά αποφασίσει να κινηθεί για τον Βέλεθ, η άκρη με τον Αρη – και όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο – θα βρεθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:sportdog.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.