ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γραφίστας είχε «προβλέψει» την ντρίπλα του Μέσι έξι χρόνια προτού γίνει! (φώτο)

Γραφίστας είχε «προβλέψει» την ντρίπλα του Μέσι έξι χρόνια προτού γίνει! (φώτο)

Σε αυτήν την περίπτωση η ζωή πραγματικά μιμήθηκε την τέχνη, καθώς στο ματς της Μπέτις με την Μπαρτσελόνα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ «αντέγραψε» μια ζωγραφιά του 2013.

Η εκπληκτική εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ήταν προβλέψιμη, αλλά όχι με τον τρόπο που φαντάζεστε.

Ο 32χρονος άσος έδωσε άλλο ένα σόου με το χατ-τρικ που σημείωσε κόντρα στους «μπιανκοβέρδε», όμως ένας γραφίστας από το Μπανγκλαντές το είχε ήδη δει!

Συγκεκριμένα, το 2013 ο Σούχας Ναχιάν είχε ζωγραφίσει ένα σχέδιο, όπου ο Μέσι ξέφευγε με ντρίπλα από έξι αντιπάλους, σκηνικό το οποίο έγινε πραγματικότητα στο ματς με την Μπέτις.

Δείτε τη ζωγραφιά και τη φωτογραφία:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!



ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.