Κουβαλώντας τα κλειδιά και τις ευθύνες του Πατριάρχη της οικογένειας Γιαννακόπουλου

Κουβαλώντας τα κλειδιά και τις ευθύνες του Πατριάρχη της οικογένειας Γιαννακόπουλου

Δύο μέρες τώρα, ο κόσμος, οι δημοσιογράφοι, οι αθλητές, οι προπονητές, όσοι συνεργάστηκαν ή συναναστράφηκαν με τον Θανάση Γιαννακόπουλο ανέδειξαν το μεγαλείο του ανδρός.

Θα ήταν μάλλον ανώφελο να προσθέσω προσωπικές εμπειρίες, ιστορίες από τα παλιά. Ήταν ευλογία, από όποιο μετερίζι κι αν το δει κανείς, που ζήσαμε την εποχή του Παύλου και του Θανάση κι αυτό θαρρώ, αρκεί. Το ερώτημα «τι ψυχή θα παραδώσεις;», απαντήθηκε και εν ζωή, και στο τελευταίο χειροκρότημα.

Ο Ισοκράτης συνήθιζε να λέει: «δόξα δε χρημάτων ουκ ωνητή». Ο πλούτος είναι θνητός, όμως η δόξα αθάνατη. Δεν αγοράζεται, ούτε επιβάλλεται. Εμπνέεται και ζει αιώνια. Το διαπιστώνει πια καθημερινά, αλλά με τον πιο επώδυνο τρόπο σε προσωπικό επίπεδο εκείνος που θα επωμιστεί την ευθύνη του συνεχιστή της «δυναστείας Γιαννακόπουλου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε τη συνέχεια στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.