Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη ο φίλος του Παναθηναϊκού που έχασε το μάτι του

Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη ο φίλος του Παναθηναϊκού που έχασε το μάτι του

Τη νομική οδό θα ακολουθήσει ο οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχασε το μάτι του στα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Είμαι εξοργισμένος. Βρίσκομαι σε προσωπικό αδιέξοδο και θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θέλω να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό μου», δηλώνει ο 31χρονος φίλος του Παναθηναϊκού που βρέθηκε αντιμέτωπος με την αστυνομική βία.

«Υπάρχουν ευθύνες γι’ αυτό που μου συνέβη στα καλά καθούμενα», τονίζει ο άτυχος άνδρας στη Realnews και προσθέτει: «Θέλω να μάθω γιατί μου επιτέθηκαν. Θέλω να εντοπιστούν οι δράστες και σ’ αυτό πρέπει να βοηθήσει και η ίδια η Αστυνομία».

Οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι η όραση του από το ένα μάτι δεν θα επανέλθει, με τον δικηγόρο της οικογένειας, Νίκο Αλετρά να ξεκαθαρίζει ότι ο πελάτης του θα διεκδικήσει το δίκιο με κάθε μέσο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε πρώτη φάση προέχει να βρεθούν οι θλιβεροί πρωταγωνιστές της ιστορίας. Σε δεύτερο χρόνο θα κινηθούμε νομικά. Θα υποβάλουμε μηνύσεις και σε μετέπειτα χρόνο είναι ότι θα ζητήσουμε αστική αποζημίωση», τονίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.