Συγκλονίζει ο Μόρας: «Δώστε ζωή, στο αφιερώνω το γκολ αδελφέ μου…» (φώτο)

Συγκλονίζει ο Μόρας: «Δώστε ζωή, στο αφιερώνω το γκολ αδελφέ μου…» (φώτο)

Με ένα τρομερό μήνυμα ο Βαγγέλης Μόρας ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη που δέχθηκε, μίλησε για τον αριθμό 18 και ό,σα συμβολίζει για εκείνον με τον χαμό του αδερφού του, ενώ, προέτρεψε άπαντες να δώσουν ζωή εκεί που υπάρχει ανάγκη.

Ο αρχηγός της ΑΕΛ, σκόραρε στη νίκη (2-1) επί του Αστέρα Τρίπολης, το βράδυ του Σαββάτου συνεισφέροντας σε μια τρομερά σημαντική προσθήκη βαθμών στο «σακούλι» της αγαπημένης του ομάδας και μετά τη λήξη του αγώνα πήγε να φιλήσει την πινακίδα του ιδρύματος SaveMoras για τους δότες μυελού των οστών, το οποίο και δημιούργησε ο ίδιος για να βοηθήσει άτομα όπως ήταν και ο αδερφός του που πλέον τον παρακολουθεί από ψηλά…

Διαβάστε το μήνυμα του Βαγγέλη Μόρα στα social media:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τα μηνύματα που μου στείλατε . 18 χρόνια μετά πέτυχα το δεύτερο γκολ με τα χρώματα της ομάδας που τόσο λατρεύω . Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο το νούμερο αλλά το 18 με ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια . 18 Ιουλίου “έφυγε” ο αδελφός μου και χθες ήτανε μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα γιατι μπόρεσα να πραγματοποιήσω ένα στόχο που είχα βάλει ,να καταφέρω να αφιερώσω ένα γκολ στον αδελφό μου μέσα στην έδρα μας σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και το σημαντικότερο είναι ότι κατάφερα να περάσω το μήνυμα που ήθελε για ακόμα μια φορά μέσα από το σωματείο @savemoras.

Γίνε δότης μυελού τον οστών , μην φοβάστε δεν είναι τίποτα , απλά το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δώσετε ζωή σε κάποιον που το έχει ανάγκη !! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΑΕΛ γιατί έχει κρατήσει την πινακίδα του σωματείου και δίνει την δυνατότητα στον κόσμο να την βλέπει σε κάθε αγώνα .

Όσο δύσκολα κι αν πέρασα φέτος ήσουν εκεί να μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω αδελφέ μου…. στο αφιερώνω με όλη μου την καρδιά !!! #savemoras#γινεδοτηςμυελουτωνοστων#savealife #smile #bestrong#keepgoingforward #bepositive».

https://www.instagram.com/p/Bvq28P4AjzS/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.