Συγκέντρωση για την Μακεδονία από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Συγκέντρωση για την Μακεδονία από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για το όνομα της Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 7 Μαρτίου στις 13:00 στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Αρχικά ήταν να γίνει στις 10 Φεβρουαρίου, την ημέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας και υπό τον φόβο υπάρξει κάποια προβοκάτσιες που ίσως μπορούσε να δημιουργήσει εντάσεις και να βλάψει την ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

Ετσι, αποφασίστηκε από τους μεγαλύτερους συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ να πραγματοποιηθεί την προσεχή την Κυριακή το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στις 7/4 ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 13:00 θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση για την Μακεδονία μπροστά στο άγαλμα του Μεγαλύτερου Έλληνα Στρατηλάτη. Ο σκοπός της συγκέντρωσης είναι συμβολικός.

Η ταυτότητα τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Μακεδονίας είναι άμεσα συνδεδεμένες. Όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ευπρόσδεκτος. Με την λήξη της συγκέντρωσης όλοι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα για να στηρίξουμε τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μακεδόνες, Νεάπολη, Πολίχνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.