ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η πιο πρωτότυπη απόσυρση από τη δράση – Απαγωγή με ελικόπτερο! (βίντεο)

Η πιο πρωτότυπη απόσυρση από τη δράση – Απαγωγή με ελικόπτερο! (βίντεο)

Έχουμε ακούσει για πολλά περίεργα τα οποία έχουν συμβεί στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά σκηνοθετημένη απαγωγή με ελικόπτερο πρώτη φορά!

Σε ερασιτεχνική κατηγορία της Ιταλίας, ένας 55χρονος ποδοσφαιριστής (ναι καλά διαβάσετε την ηλικία του) έδινε το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του.

Μόνο που ο γνωστός για τα «χοντροκομμένα» αστεία του κύριος δεν ήθελε να αποχωρήσει με απλό τρόπο αλλά με… στυλ.

Έτσι ο Ιγκάσιο Μπαρμπαγκάλο (όπως ονομάζεται) στο ματς της Βιαγκράντε (το όνομα της ομάδας του) οργάνωσε την απαγωγή του με ελικόπτερο μέσα από τον αγωνιστικό χώρο!

Ο… χωρατατζής ποδοσφαιριστής ήταν φυσικά ο ίδιος το «θύμα» που υποτίθεται ότι απήγαγαν κάποιοι μαφιόζοι γκάνγκστερς (άλλωστε μιλάμε για την πόλη της Σικελίας) κατά τη διάρκεια του ματς με τη Νεμπρόντι!

Βεβαίως οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι των δύο ομάδων παρακολουθούσαν το σκηνικό εμβρόντητοι μέχρι φυσικά να αποδειχθεί η «κομπίνα».

Πάντως το… αστειάκι αυτό δεν πέρασε στο ντούκου από την ιταλική ομοσπονδία με την Βιαγκράντε να τιμωρείται με αποκλεισμό της έδρας της για ένα μήνα και επιπλέον να καλείται να πληρώσει πρόστιμο 200 ευρώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.