Πρόστιμο στον Μαραντόνα επειδή μίλησε υπέρ του Μαδούρο και κατά του Τραμπ

Πρόστιμο στον Μαραντόνα επειδή μίλησε υπέρ του Μαδούρο και κατά του Τραμπ

Πρόστιμο επιβλήθηκε στον Ντιέγκο Μαραντόνα, επειδή αφιέρωσε νίκη της ομάδας του στον Νικολάς Μαδούρο και τα «έχωσε» στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αργεντινός, που προπονεί την ομάδα Ντοράντος ντε Σιναλόα στο Μεξικό, αποφάσισε να κάνει πολιτική ανάλυση έπειτα από τη νίκη με 3-2 επί της Ταμπίκο Μαδέρο, στα τέλη Μαρτίου. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας τον τιμώρησε με πρόστιμο- το ύψος του οποίου δεν ανακοινώθηκε- επειδή ο Μαραντόνα παραβίασε τον κανονισμό περί πολιτικής ουδετερότητας.

Στις δηλώσεις του έπειτα από το συγκεκριμένο ματς, ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε πει: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Νικολάς Μαδούρο και όλους τους Βενεζουελάνους που υποφέρουν, εξαιτίας των σερίφηδων του κόσμου. Ποιοι είναι αυτοί οι Γιάνκηδες; Επειδή έχουν τις μεγαλύτερες βόμβες στον κόσμο νομίζουν ότι είναι πολύ πιο μπροστά από εμάς. Οχι, δεν είναι». Δεν είχε σταματήσει εκεί όμως, αλλά είχε χαρακτηρίσει τύραννο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μαραντόνα είχε πάντα στενή σχέση με την κυβέρνηση της Βενεζουέλας, από εποχής προεδρίας του Ούγκο Τσάβες, ενώ έχει εκφράσει πολλές φορές την υποστήριξή του στον Νικολάς Μαδούρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.