ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κατολίσθηση σε γήπεδο της Σύρου – Έπεσε τεράστιος βράχος στον αγωνιστικό χώρο (βίντεο)

Κατολίσθηση σε γήπεδο της Σύρου – Έπεσε τεράστιος βράχος στον αγωνιστικό χώρο (βίντεο)

Κατολίσθηση βράχων σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Άνω Σύρου, τρομάζοντας τους πάντες.

Ένας τεράστιος βράχος και άλλοι μικρότεροι οι οποίοι βρίσκονταν εκτός της αθλητικής εγκατάστασης και σε ύψος αρκετών μέτρων, υποχώρησαν ξαφνικά με αποτέλεσμα να βρεθούν εντός του αγωνιστικού χώρου προκαλώντας, ευτυχώς, μόνο υλικές ζημιές. Τα βράχια υποχώρησαν από την πλαϊνή πλευρά του γηπέδου.

Πρόκειται για ένα όχι και τόσο συνηθισμένο φαινόμενο στη συγκεκριμένη τοποθεσία, η οποία στο παρελθόν χρησιμοποιούνταν ως παλιό λατομείο. Εκτιμάται ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα του φετινού χειμώνα επηρέασαν την κατάσταση με αποτέλεσμα να υπάρξει το σημερινό συμβάν.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το γήπεδο της Άνω Σύρου είχε κανονική χρήση όπως άλλωστε συμβαίνει καθημερινά. Μάλιστα, αργά τα απόγευμα πραγματοποιήθηκαν προπονήσεις τμημάτων υποδομής μικρών ποδοσφαιριστών και φιλικοί αγώνες, ενώ ήταν προγραμματισμένο το γήπεδο να χρησιμοποιηθεί έως τις 9 το βράδυ.

Oπως αναφέρει το cyclades24.gr, όταν παρουσιάστηκε το φυσικό φαινόμενο δεν υπήρχαν άνθρωποι στο συγκεκριμένο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.