ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οπαδοί της ΑΕΛ βεβήλωσαν το μνημείο των νεκρών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη

Οπαδοί της ΑΕΛ βεβήλωσαν το μνημείο των νεκρών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη

Το μνημείο για τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ στα Τέμπη βεβήλωσαν λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση ΑΕΛ-ΠΑΟΚ για τη Super League, οπαδοί της Λάρισας.

Η διοίκηση της ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας προσωπικά με ανακοίνωσή τους καταδικάζουν αυτή την πράξη και τονίζουν πως άτομα με τέτοια συμπεριφορά πρέπει να τίθενται εκτός ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουμε να εκφράσουμε την απόλυτη αντίθεση μας στην ακραία ασεβή, για τη μνήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, ενέργεια ορισμένων αλητών, που αυτοχαρακτηρίζονται ως οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, να γράψουν συνθήματα στο μνημείο που έχει κατασκευαστεί για αυτούς και τις οικογένειες τους.

Οι πραγματικοί οπαδοί μας (οικογένειες που γεμίζουν κάθε Κυριακή το γήπεδο) δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους αλήτες – επαγγελματίες οργανωμένους οπαδούς και γι αυτό το λόγο τους έχουμε θέσει εκτός της οικογενείας της ΑΕΛ.

Λυπούμαστε ειλικρινά γι αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια και την αποδοκιμάζουμε πλήρως.

Οι δήθεν οπαδοί της ΑΕΛ που κάνουν αυτές τις ενέργειες και βεβηλώνουν μνημεία, αλλά και οι δήθεν οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίζουν και βεβηλώνουν τη μνήμη του αείμνηστου Μπλιώνα, δεν έχουν ούτε τα συναισθήματα ούτε τα χαρακτηριστικά του αγνού οπαδού και πρέπει τόσο η οικογένεια του ΠΑΟΚ όσο και η δική μας οικογένεια να πάρουμε επίσημη θέση και να τους θέσουμε εκτός ποδοσφαίρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα αγωνίζονται δύο ιστορικές ομάδες που έχουν τον ίδιο αριθμό Πρωταθλημάτων, έχουν κατακτήσει Κύπελλα και εκπροσωπούν αξίες που δεν έχουν καμία σχέση με αλήτες και των δύο ομάδων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.