Αθλήτρια του ΜΜΑ ξυλοκόπησε άνδρα που την παρενόχλησε σε φωτογράφηση (φωτο)

Αθλήτρια του ΜΜΑ ξυλοκόπησε άνδρα  που την παρενόχλησε σε φωτογράφηση (φωτο)

Ιδιαίτερα ατυχής αποδείχθηκε η έμπνευση ενός νεαρού άντρα να αρχίζει να αγγίζει τα απόκρυφα σημεία του σώματός του στη θέα μίας καλλίγραμμης αθλήτριας πολεμικών τεχνών ΜΜΑ. Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στην παραλία Πραΐα ντο Μπράγκα κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η 26χρονη Τζόις Βιέιρα βρισκόταν στο σημείο μαζί με τον σύντροφό της, στα πλαίσια επαγγελματικής φωτογράφισης, όταν διαπίστωσαν ότι ο εν λόγο «κύριος» όχι μόνο άγγιζε τον εαυτό του αλλά επιδιδόταν και σε χυδαία σχόλια εις βάρος της Βιέιρα.

Μάλιστα, παρά τις συνεχείς παραινέσεις τόσο της αθλήτριας MMA όσο και του φωτογράφου συντρόφου της, ο ενοχλητικός τύπος συνέχισε να αυτοϊκανοποιείται μέχρι που η υπομονή της Αμαζόνας εξαντλήθηκε. Έτσι, αφού τον πλησίασε με άγριες διαθέσεις, άρχισε να τον ξυλοφορτώνει χωρίς περιστροφές, ενώ με μία λαβή κατάφερε να τον ακινητοποιήσει μέχρι να επιληφθεί του ζητήματος η αστυνομία.

Πάντως, επόμενος σταθμός του θρασύτατου ηδονοβλεψία δεν ήταν το τοπικό αστυνομικό τμήμα αλλά το πλησιέστερο νοσοκομείο, καθώς η εξοργισμένη αθλήτρια του είχε καταφέρει ισχυρά χτυπήματα, γεγονός που μαρτυρούν και φωτογραφίες με το ματωμένο πρόσωπό του. Εν τέλει, στο νεαρό άντρα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και προσβολή της δημοσίας αιδούς.

https://www.instagram.com/p/BwcL0vllJSp/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BwIlJ_NHOqG/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Bs37HO6nWBm/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.