ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Πάρτι» στο twitter με αυτό που είπε ο A.Τσίπρας για τον ΠΑΟΚ (φώτο)

«Πάρτι» στο twitter με αυτό που είπε ο A.Τσίπρας για τον ΠΑΟΚ (φώτο)

Έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες του Twitter, προς τον Αλέξη Τσίπρα, προκάλεσε η συγχαρητήρια δήλωση του Πρωθυπουργού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ…

Μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό και τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε στο twitter: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά από 34 χρόνια, ήταν δίκαιο και το πήραν με την αξία τους».

Σημειώνεται ότι ο «φίλαθλος» Αλέξης δεν είχε συγχαρεί τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για τις κατακτήσεις ευρωπαϊκών τίτλων πέρυσι στο βόλεϊ γυναικών και στο πόλο ανδρών, αλλά ούτε και για τα «ερυθρόλευκα» πρωταθλήματα του 2015, 2016.

Ούτε καν την ΑΕΚ συνεχάρη πέρυσι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια.




https://twitter.com/GMirtsekis/status/1120056647311929344



https://twitter.com/GMirtsekis/status/1120043474269736960


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/korakitsimpitsi/status/1120124198062628865

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.