ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κόντεψαν να… πλακωθούν Νεϊμάρ – Ντράξλερ στην Παρί Σεν Ζερμέν

Κόντεψαν να… πλακωθούν Νεϊμάρ – Ντράξλερ στην Παρί Σεν Ζερμέν

Σε οριακό σημείο βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ακόμα μια χρονιά που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, οι επιτυχίες είναι πενιχρές. Ο αποκλεισμός από το Champions League ήρθε νωρίς, χάθηκε το κύπελλο, η πορεία στο πρωτάθλημα είναι κακή παρά την κατάκτηση του. Απόρροια όλων αυτών είναι το επεισόδιο που είχαν έπειτα από την ήττα από τη Μονπελιέ ο Νεϊμάρ με τον Γιούλιαν Ντράξλερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την «Parisien», ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ εκνευρίστηκε με τον Γερμανό συμπαίκτη του και στα αποδυτήρια ζήτησε το λόγο: «Ποιος είσαι εσύ και μου μιλάς έτσι; Το μόνο που κάνεις είναι να δίνεις την πάσα προς τα πίσω;», φέρεται πως είπε ο Νεϊμάρ. Ατάκα που έδωσε το έναυσμα για να πιαστούν στα χέρια, προτού παρέμβει ο τεχνικός της Παρί Τόμας Τούχελ και ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής της, Αντέρο Ενρίκε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.