ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ. Αγγελόπουλος : «Κάνατε ήδη κωλοτούμπα, μας περιμένετε στο ΟΑΚΑ»

Γ. Αγγελόπουλος : «Κάνατε ήδη κωλοτούμπα, μας περιμένετε στο ΟΑΚΑ»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε στον Μάνο Παπαδόπουλο στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ που έγινε χθες.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων ρώτησε τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, αν η ομάδα του θα κάνει κωλοτούμπα και θα κατέβει να παίξει στα playoffs. Και αυτό γιατί ως γνωστόν η πράσινη ΚΑΕ με επίσημη μάλιστα ανακοίνωση της είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα κατέβει στο ματς με την Κύμη, όπως και έκανε, και θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Η απόφαση του Παναθηναϊκού που εκφράστηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, φαίνεται πως κράτησε για μια μέρα από την στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στις δηλώσεις του έδειξε ξεκάθαρα πως οι πράσινοι θα αγωνιστούν στα πλέι οφ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Δείτε τον διάλογο των δύο προέδρων στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ:

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ; Και οι ομάδες δεν ξέρουν τι θα γίνει;

Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εσένα τι σε νοιάζει πότε θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ; Εσείς δεν είπατε ότι αποσύρεστε από το πρωτάθλημα;

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Το τι θα κάνουμε είναι δική μας απόφαση.

Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Θα κάνετε πάλι κωλοτούμπα;

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Εσείς τι θα κάνετε; Θα παίξετε χωρίς ξένους διαιτητές;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: (Δείχνοντας το κινητό του). Μισό λεπτό. Εδώ διαβάζω ότι φεύγοντας ο κ. Γιαννακόπουλος από το Δ.Σ. έκανε δηλώσεις και την έκανε ήδη την κωλοτούμπα. Μας περιμένει λέει στο ΟΑΚΑ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.