ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Βόμβες» Μελισσανίδη: Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην ΑΕΚ -Οσοι θέλετε μπορείτε να φύγετε!

«Βόμβες» Μελισσανίδη: Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην ΑΕΚ -Οσοι θέλετε μπορείτε να φύγετε!

Αποφασισμένος να μην αφήσει την ΑΕΚ στην τύχη της εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μετά από περίπου δύο μέρες απόλυτης σιωπής, ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» έδειξε τις διαθέσεις του για την επόμενη μέρα της ομάδας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα Σπάτα και μίλησε στην ομάδα, αλλά και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, προαναγγέλλοντας ριζικές αλλαγές.

«Πρώτα από όλα, να ξεκαθαρίσουμε πως εγώ είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου, αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες», είπε σε ήρεμο ύφος, αλλά με αποφασιστικότητα στα μέλη της ομάδας.

«Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι δεν προσπαθήσατε στον τελικό Κυπέλλου ή ότι ήσασταν αδιάφοροι. Ίσως όμως να μην μπορείτε παραπάνω. Γι’ αυτό θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Αυτό που θα πω θα ακουστεί κάπως σκληρό. Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα. Όσοι δεν φέρετε πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο «τίγρης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου αναμένεται να μείνει ως αργά κάνοντας διαδοχικές επαφές με τους συνεργάτες του, ενώ εκτιμάται πως μέχρι αύριο θα έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.