ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βολιβία: Διαιτητής υπέστη έμφραγμα στο γήπεδο και πέθανε

Βολιβία: Διαιτητής υπέστη έμφραγμα στο γήπεδο και πέθανε

Τραγωδία με θύμα έναν 31χρονο διαιτητή σημειώθηκε σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Βολιβίας.

Ο Victor Hugo Hurtado ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Always Ready και Oriente Petrolero, η οποία διεξαγόταν στις Άνδεις, σε υψόμετρο σχεδόν 4.000 μέτρων, στο Δημοτικόμ στάδιο El Alto.

Το παιχνίδι βρισκόταν στο 47ο λεπτό, όταν ο 31χρονος ρέφερι κατέρρευσε στο χορτάρι. Παίκτες και ιατρικό τιμ έσπευσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Λίγα λεπτά μετά, ο Βίκτορ Ούγκο Χουρτάδο μεταφερόταν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον γιατρό της γηπεδούχου ομάδας, ο οποίος τον εξέτασε επί τόπου και ενημερώθηκε από συναδέλφους του για τις εξελίξεις στο νοσοκομείο, ο 31χρονος υπέστη έμφραγμα στο γήπεδο και παρ’ ότι εκείνη τη στιγμή κατάφερε να μείνει ζωντανός, υπέστη και δεύτερο έμφραγμα στο νοσοκομείο, με συνέπεια να μην αντέξει και να καταλήξει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.