ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συγκλονίζει ο Ολυμπιονίκης Μάικλ Φέλπς: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

Συγκλονίζει ο Ολυμπιονίκης Μάικλ Φέλπς: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

Ο Μάικλ Φελπς είναι ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, με 28 Ολυμπιακά μετάλλια.

Είναι όμως και ένας άνθρωπος που έπασχε για χρόνια από κατάθλιψη και αρκετές φορές σκέφτηκε στο παρελθόν να βάλει τέλος στη ζωή του. Το ότι έγινε διάσημος λόγω των κατορθωμάτων του, ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί στην αρχή. Και γι’ αυτό υπήρχαν σκέψεις που περνούσαν από το μυαλό του για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πλέον, ο κορυφαίος αθλητής της κολύμβησης στην ιστορία, έχει την σύζυγο, δύο παιδιά και απολαμβάνει την ζωή του. Και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του, μέσω των social media, λέγοντας τι περνούσε από το μυαλό του.

Μάικλ Φελπς: «Αμφέβαλα για το αν ήθελα να ζήσω»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έδωσα μάχη με το άγχος και την κατάθλιψη και αμφέβαλα ακόμη και για το αν θέλω να ζήσω ή όχι. Όταν έφτασα σε αυτό το κατώτατο σημείο, αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια ενός επαγγελματία. Η απόφαση αυτή τελικά έσωσε τη ζωή μου. Δεν πρέπει να περιμένεις για κάποια πράγματα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Μάικλ Φελπς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.