Λίγο πριν από το μοιραίο τροχαίο – Φωτογραφία μέσα από το αμάξι του Ρέγες

Λίγο πριν από το μοιραίο τροχαίο – Φωτογραφία μέσα από το αμάξι του Ρέγες

Ενα από τα ξαδέλφια του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες που βρισκόταν μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο λίγο πριν τραγωδία είχε ανεβάσει στα social media μια φωτογραφία στην οποία φαινόταν ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής, στιγμές πριν χάσει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης, η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε περίπου μία ώρα πριν από το θανατηφόρο τροχαίο. Οπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο Ρέγιες οδηγούσε ένα αυτοκίνητο με 380 άλογα και σύμφωνα με εκτίμηση των ειδικών την ώρα της σύγκρουσης έτρεχε με περίπου 237 χλμ την ώρα.

Φορούσε ζώνη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πρώτες εκτιμήσεις των εμπειρογνωμόνων αναφέρουν ότι το τροχαίο οφείλεται σε σκασμένο λάστιχο ή ανθρώπινο λάθος. Σημειώνεται, ότι από την φωτογραφία πάντως φαίνεται ότι ο Ρέγιες, που οδηγούσε, φορούσε ζώνη. Στο μοιραίο όχημα, υπήρχαν δύο ακόμη επιβάτες (συγγενικά πρόσωπα του Ρέγες). Ο ένας έχασε τη ζωή του και ο άλλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.