ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στη δημοσιότητα η τελευταία φωτογραφία του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο

Στη δημοσιότητα η τελευταία φωτογραφία του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή στα 35 του χρόνια ύστερα από θανατηφόρο τροχαίο που είχε στην γενέτειρά του Ουτρέτα.

Tο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 35χρονος ποδοσφαιριστής βγήκε εκτός πορείας και πήρε φωτιά, με αποτέλεσμα τόσο ο Ρέγιες όσο και τα ξαδέλφια του, Γιόναταν Ρέγες και Χουάν Μανουέλ Καλντερόν να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους.

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία μέσα από το μοιραίο αυτοκίνητο που επέβαινε ο ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα ένας από τους ξαδέρφους του 35χρονου ποδοσφαιριστή, που επέβαινε μαζί του στο αυτοκίνητο, είχε ανεβάσει λίγα λεπτά πριν τη σύγκρουση, την τελευταία του φωτογραφία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «La Vanguardia», η φωτογραφία τραβήχτηκε περίπου μία ώρα πριν από το θανατηφόρο τροχαίο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.