Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή της επίθεσης σε αστέρα του μπέιζμπολ στη Δομινικανή Δημοκρατία

Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή της επίθεσης σε αστέρα του μπέιζμπολ στη Δομινικανή Δημοκρατία

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο πρώην αστέρας των Boston Red Sox Ντέιβιντ ‘Big Papi’ Ορτίζ, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς στην πλάτη. Ο Ορτίζ, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με τους Red Sox, πυροβολήθηκε ενώ βρισκόταν σε μπαρ του Αγίου Δομίνικου όπου ζει πλέον αρκετό μέρος του χρόνου. Το άλλο του σπίτι είναι στο Μαϊάμι.

Ο αστέρας του μπέιζμπολ δειπνούσε στο μπαρ με τον τηλεοπτικό παρουσιαστή Τζόελ Λόπεζ, τη στιγμή που δέχθηκε τα πυρά, από τα οποία τραυματίστηκε και ο Λόπεζ.

Εξαγριωμένο πλήθος κατεδίωξε τον ένοπλο, τον χτύπησε και τον αιχμαλώτισε μέχρι να φθάσουν οι αστυνομικοί. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε ως ο Έντι Φελίς Γκαρσία, ενώ αγνοείται ακόμη το κίνητρο της επίθεσης. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο ένοπλης ληστείας. Τη στιγμή που ο Ορτίζ μεταφερόταν στο χειρουργείο απηύθυνε απεγνωσμένη έκκληση στους γιατρούς ζητώντας “μην με αφήσετε να πεθάνω, είμαι καλός άνθρωπος”. Μέλη της οικογένειάς του ενημέρωσαν ότι βγήκε από το χειρουργείο και ήταν σε σταθερή κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.