ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ξέσπασε ο Νεϊμαρ: «Χρησιμοποίησα προφυλακτικό – Η ίδια ζήτησε να την χτυπήσω στα οπίσθια» -Το παρασκήνιο της γνωριμίας

Ξέσπασε ο Νεϊμαρ: «Χρησιμοποίησα προφυλακτικό – Η ίδια ζήτησε να την χτυπήσω στα οπίσθια» -Το παρασκήνιο της γνωριμίας

Ο σουπερστάρ της Παρί Σεν Ζερμέν κατηγορείται για την κακοποίηση του μοντέλου, Ναγίλα Τριντάντε, στο Παρίσι, μία υπόθεση που μπαίνει στην τελική της ευθεία. Σύμφωνα με την επίσημη καταγγελία που έκανε νεαρή Βραζιλιάνα την Παρασκευή (31/5) στις αστυνομικές αρχές του Σάντο Αμάρον, κοντά στο Σάο Πάολο, ο Νεϊμάρ, ο οποίος φλέρταρε μαζί της, έγινε επιθετικός και τη βίασε, ενώ βρισκόταν υπό την επήρρεια αλκοολ!

Στην κατάθεσή της, είχε αναφέρει πως γνωρίστηκε μέσω του instagram και φλέρταρε με το νούμερο 10 της Βραζιλίας και της Παρί, ο οποίος μέσω ενός διαμεσολαβητή ονόματι Γκάλο, της πρόσφερε ένα αεροπορικό εισιτήριο για τη γαλλική πρωτεύουσα προκειμένου να συναντηθούν.

Κατά τη διάρκεια της 15ης Μαΐου, σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 8 το βράδυ οι δυο τους συναντήθηκαν και φλέρταραν. Η Τριντάντε ισχυρίζεται ότι ο Νεϊμάρ κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ήταν μεθυσμένος, ενώ στη συνέχεια έδειξε άγριες διαθέσεις καθώς της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Από την πλευρά του ο Νεϊμάρ παραδέχθηκε πως ήρθε σε σουξουαλική επαφή με το μοντέλο και πως είχε καταναλώσει αλκοολ, αλλά στην κατάθεσή του τόνισε πως ουδέποτε την βίασε ή την χτύπησε χωρίς τη θέλησή της, ενώ δήλωσε πως είχε πιει μόνο ένα ποτήρι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Jornal Nacional» είπε ότι το σεξ ήταν συναινετικό και χρησιμοποίησε προφυλακτικό. Είπε, μάλιστα, ότι είναι επαγγελματίας αθλητής και δεν θα ήταν δυνατόν να αφήσει τον εαυτό του να εκτεθεί έχοντας ερωτική επαφή χωρίς προφύλαξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με τα τραύματα που είχε η 26χρονη κοπέλα στα οπίσθιά της, ο Βραζιλιάνος κατέθεσε ότι ήταν η ίδια που του ζητούσε κατά τη διάρκεια της συνέυρεσης να γίνει πιο επιθετικός και να τη χτυπήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.