ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνελήφθη άντρας για τον θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα

Συνελήφθη άντρας για τον θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης ένας άνδρας ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ύποπτος για τη δολοφονία του Εμιλιάνο Σάλα.

Ο επιθετικός της Κάρντιφ Σίτι βρήκε τραγικό θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα τον περασμένο Γενάρη, ενώ μετέβαινε στο Κάρντιφ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τη Ναντ.

Η αστυνομία της Ντόρσετ επιβεβαίωσε ότι ένας άνδρας 64 ετών συνελήφθη την Τετάρτη καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για το θάνατό του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιβεβαίωσαν ότι ο άνδρας, από το Βόρειο Γιορκσάιρ, ανακρίθηκε από αστυνομικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.