ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Όλγα Μπούζοβα: «Αναστάτωσε» το «Καμπ Νου» η «εκρηκτική» ξανθιά Ρωσίδα καλλονή (φώτο)

Όλγα Μπούζοβα: «Αναστάτωσε» το «Καμπ Νου» η «εκρηκτική» ξανθιά Ρωσίδα καλλονή (φώτο)

Έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική εκπομπή «Dom-2» αλλά και από τη σχέση της πριν από έξι χρόνια με τον διεθνή άσσο Ντμίτρι Ταράσοφ. Το 2016 το ζευγάρι χώρισε εν μέσω φημών πως ο Ταράσοφ δεν ήταν… πιστός όμως η Όλγα Μπούζοβα είχε καταφέρει να ανοίξει τον κύκλο των γνωριμιών της στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Άλλωστε και με τα φυσικά προσόντα που είχε δεν χρειάζονταν να προσπαθήσει πολύ. Στο μεταξύ δέχτηκε προτάσεις για καριέρα στην τηλεόραση και έτσι εκτοξεύτηκε η φήμη της αλλά και οι ακόλουθοι της στο Instagram που φτάνουν τα 15,9 εκατομμύρια.

https://www.instagram.com/p/BzWJFyMoMxe/?utm_source=ig_embed

Πριν λίγες ημέρες η 33χρονη καλλονή έκανε το όνειρο της πραγματικότητα που δεν ήταν άλλο από το να πατήσει το χορτάρι του Καμπ Νου.

https://www.instagram.com/p/BzWCGq6Iu9l/?utm_source=ig_embed

Η Ολγα Μπούζοβα ήταν προσκεκλημένη της Beko που είναι κεντρικός χορηγός της Μπαρτσελόνα. Το διήμερο της παραμονής της στην Βαρκελώνη η Ολγα Μπούζοβα συναντήθηκε με τους διοικούντες της Μπαρτσελόνα ενώ μαζί με τον Τζουλιάνο Μπελέτι παρουσίασαν μία σειρά από προϊόντα και παράλληλα έπαιξαν και ποδόσφαιρο στο χορτάρι της ιστορικής έδρας του ισπανικού συλλόγου.

https://www.instagram.com/p/BzV2nbZouX4/?utm_source=ig_embed

Η Μπούζοβα φρόντισε να κρατάει ενήμερο το κοινό της εκφράζοντας την επιθυμία να επιστρέψει σύντομα στην πρωτεύουσα της Καταλονίας ώστε να συναντήσει τον Λιονέλ Μέσι.

https://www.instagram.com/p/BzSsRMrIxcx/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Bzax1fnIWLn/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.