ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Λάδι» την έβγαλε ο Ρονάλτο με τις κατηγορίες βιασμoύ – Δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία

«Λάδι» την έβγαλε ο Ρονάλτο με τις κατηγορίες βιασμoύ – Δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η υπόθεση της κατηγορίας για βιaσμό ενός μοντέλου, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με το CNN, το δικαστήριο του Λας Βέγκας, αποφάσισε να μην απαγγείλει κατηγορίες στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, για την καταγγελία περί βιασμoύ της Κάθριν Μαγιόργκα, λόγω μη επαρκών αποδεικτικών στοιχείων.

Η Μαγιόργκα είχε καταγγείλει την συμπεριφορά του Ρονάλντο, λέγοντας πως την ανάγκασε να κάνει πράγματα που δεν ήθελε η ίδια, κάτι που εν μέρει είχε παραδεχτεί και ο ίδιος ο Πορτογάλος, λέγοντας ωστόσο πως δεν ήταν τα πράγματα όπως τα περιέγραφε η καταγγέλλουσα.

Η Μαγιόργκα είπε πως εισέπραξε το ποσό των 375.000 δολαρίων, προκειμένου να «σωπάσει» για το θέμα, αλλά η ίδια προχώρησε σε αγωγές το 2018.

Το δικαστήριο του Λας Βέγκας ανακοίνωσε πως δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες στον ποδοσφαιριστή. Μαγιόργκα και Ρονάλντο συναντήθηκαν στην πόλη της Νεβάδα το 2009 και πέρασαν τη νύχτα μαζί σε μια σουίτα ενός ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με το μοντέλο, ο άσος της Γιουβέντους της ζήτησε να τον ακολουθήσει στο διαμέρισμά του, κάτι που η ίδια έκανε, όπως ισχυρίστηκε ο CR7 και παραδέχτηκε και η ίδια. Της ζήτησε να κάνουν σεξ, με την ίδια να λέει πως του αρνήθηκε, αλλά στη συνέχεια ο Ρονάλντο την βίασe, με την Μαγιόργκα να πηγαίνει στην αστυνομία και να καταγγέλλει το γεγονός.

Δεν είπε όμως ότι αυτός τον οποίο κατηγορούσε ήταν ο Ρονάλντο, γιατί φοβόταν ότι δεν θα την πιστέψει κανείς. Το έκανε μερικές εβδομάδες μετά ωστόσο. Ο ποδοσφαιριστής ανέφερε πως το σεξ ήταν συναινετικό.

Αυτό που φαίνεται πως «έκαψε» την υπόθεση, είναι το βίντεο και οι φωτογραφίες που τους δείχνουν σε τρυφερές στιγμές, όπως και το γεγονός ότι η αστυνομία δεν μπορούσε να ακολουθήσει το πρωτόκολλο που υπάρχει για σεξoυαλικές επιθέσεις, από την στιγμή που δεν κατονόμασε από την αρχή το ποιος ήταν αυτός που έλεγε ότι την βίασe.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστυνομικοί την είχαν ρωτήσει στο νοσοκομείο να τον κατονομάσει, αλλά η ίδια δεν το έκανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.