Θλίψη στην Ρόδο: Πέθανε 18χρονος ποδοσφαιριστής του Διαγόρα

Θλίψη στην Ρόδο: Πέθανε 18χρονος ποδοσφαιριστής του Διαγόρα

Σοκαρισμένοι είναι στη Ρόδο από τον θάνατο 17χρονου ποδοσφαιριστή του Διαγόρα. Το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο βυθίστηκε στο πένθος για την απώλεια του Νίκου Δοξόπουλου, ο οποίος ήταν αθλητής των ακαδημιών του «Γηραιού».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του και μετά από δύο χρόνια έχασε τη μάχη…

Η ανακοίνωση του Διαγόρα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε βαρύ πένθος βρίσκεται ο Διαγόρας, καθώς θρηνεί τον άδικο χαμό του 17χρονου Νίκου Δοξόπουλου, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από την ζωή! Ο Νίκος ήταν αθλητής των ακαδημιών ποδοσφαίρου του «γηραιού» και ανιψιός της κ. Ελένης Δοξοπούλου, ειδικής γραμματέας της διοίκησης του ερασιτέχνη. Οι διοικήσεις, της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 και του Ερασιτέχνη, οι προπονητές, όλοι οι αθλητές, όπως και το προσωπικό, εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια Δοξοπούλου. Τα λόγια σε τόσο δύσκολες στιγμές είναι περιττά. Δύναμη και υπομονή, να αντέξουν την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής των μελών της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.