ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θύμα ξυλοδαρμού ο Κροάτης διαιτητής Μπέμπεκ!

Θύμα ξυλοδαρμού ο Κροάτης διαιτητής Μπέμπεκ!

Ο κορυφαίος Κροάτης διαιτητής, Ιβάν Μπέμπεκ ξυλοκοπήθηκε σε ντίσκo του Σπλιτ με την κροατική αστυνομία να υποπτεύεται οργανωμένους οπαδούς της Χάιντουκ πίσω από την επίθεση.

Ο Μπέμπεκ την περασμένη Κυριακή (4/8) «σφύριξε» στην αναμέτρηση της Χάιντουκ κόντρα στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 3-0. Το ίδιο βράδυ ο Κροάτης ρέφερι επισκέφθηκε ντίσκο του Σπλιτ, όπου κατά την αποχώρηση του δέχθηκε επίθεση στο πάρκινγκ από εξοργισμένους οπαδούς της Χάιντουκ.

Ο Μπέμπεκ σωριάστηκε στο έδαφος και χρειάστηκε να παρέμβουν οι άνδρες ασφαλείας του night club προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα.

Η αστυνομία εκτιμά πως οι οργανωμένοι οπαδοί του συνδέσμου Tόρτσιντα είναι υπεύθυνοι για την επίθεση στον διαιτητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O 42χρονος Μπέμπεκ έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο των υποστηρικτών της Χάιντουκ, θεωρώντας πως έχει ευνοήσει στο παρελθόν την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και την Ριέκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.