Ντανιέλ Μπατίστα: Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά και τον οδήγησε σε μυστικό γάμο στη Λακωνία;

Ντανιέλ Μπατίστα: Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά και τον οδήγησε σε μυστικό γάμο στη Λακωνία;

Σχεδόν από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα για να γράψει μια ζηλευτή πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου, πολλές πτυχές από την προσωπική ζωή του Ντανιέλ Μπατίστα, παλαίµαχου πλέον ποδοσφαιριστή µε καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι παρέµεναν άγνωστες.

Μπορεί να γνωρίζαµε την πανέµορφη κόρη του, την 30χρονη σήµερα Ελεάννα Μπατίστα που έλκει τα βλέµµατα λόγω των τέλειων αναλογιών της, αλλά και επειδή ακολουθεί τα βήµατα του πατέρα της σε ό,τι αφορά τον αθλητισµό και την εκγύµναση γενικότερα, όµως παρέµενε άγνωστο µέχρι πρότινος ποια είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Ντανιέλ. Πρόκειται για την Τζίνα Τσάτουμα, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, η οποία ανήκει στο προπονητικό δυναµικό της Πρότυπης Ακαδηµίας Ποδοσφαίρου «Ντανιέλ Μπατίστα», που βρίσκεται στη Φιλαδέλφεια.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευµένοι και σήμερα, παντρεύτηκαν κρυφά στη Λακωνία!

Σημειώνεται πως το ζευγάρι έχει φέρει στον κόσµο τον καρπό του έρωτά του, τον µόλις 5 ετών Αλέξανδρο, που είναι και η µεγάλη τους αδυναµία. Όχι βέβαια πως ο Ντανιέλ Μπατίστα ξεχωρίζει τα παιδιά του. Έχει συνολικά τέσσερα, καθώς µετά την Ελεάννα απέκτησε την 26χρονη σήµερα Νταµίσα και την 23χρονη Γιάρα. Ως βενιαµίν, όπως είναι φυσικό, ο Αλέξανδρος χαίρει της προσοχής όλων και φυσικά δεν του χαλάει κανείς χατίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε, ως γιος είναι ο… επικρατέστερος για να κάνει την ίδια λαµπρή καριέρα µε τον πατέρα του, ο οποίος µεσουράνησε στα τέλη του ’80 και τις αρχές του ’90 στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.