Φίλαθλος τραυμάτισε με… τάκλιν τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ Αντριάν (βίντεο)

Φίλαθλος τραυμάτισε με… τάκλιν τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ Αντριάν (βίντεο)

Η Λίβερπουλ πανηγύρισε την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ευρώπης στον τελικό με την Τσέλσι, αλλά στάθηκε άτυχη στους πανηγυρισμούς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα του Σαββάτου (17/8) στην έδρα της Σαουθάμπτον για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League αποκάλυψε πως φίλαθλος των «κόκκινων» τραυμάτισε τον Αντριάν! Τον Ισπανό τερματοφύλακα που αντικατέστησε τον βασικό Αλισον που τραυματίστηκε. «Ένας οπαδός πήδηξε πάνω από κάτι και κλώτσησε τον Αντριάν στο πόδι. Έχει πρηστεί και θα πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι. Σήμερα είναι καλύτερα, αλλά πρέπει να περιμένουμε. Ο Λόνεργκαν είναι έτοιμος αν χρειαστεί, έχει κάνει προπονήσεις μαζί και με τον Κέλεχερ» είπε ο Γερμανός, o οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Άλισον Μπέκερ για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.

Το βίντεο από τον τραυματισμό του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/ReaazAhmed/status/1162305492741496832

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.