Αφήνει στα κρύα του λουτρού τον ΠΑΟ ο Δώνης;

Αφήνει στα κρύα του λουτρού τον ΠΑΟ ο Δώνης;

Κουνάει το μαντήλι στον Παναθηναϊκό ο Γ.Δώνης;

Οι «terriers» απομάκρυναν από την τεχνική τους ηγεσία τον Γιάν Ζίβερτ έπειτα από το κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Championship.

Η θέση στην άκρη του πάγκου έχει μείνει κενή και η Sun επικοινώνησε με τον Γιώργο Δώνη, που έχοντας παίξει για τον σύλλογο, ενδέχεται να δεχθεί κρούση για να δουλέψει στην ομάδα!

«Είναι κάτι περίπλοκο καθώς έχω ακόμα δυο χρόνια συμβολαίου με την ομάδα μου και το πρότζεκτ που εφαρμόζουμε πηγαίνει καλά οπότε δεν θα είναι εύκολο να φύγω. Όμως, το να αποκομίσω εμπειρίες από την Αγγλία ως προπονητής είναι μια από τις μεγάλες μου φιλοδοξίες. Ειδικά στη Χάντερσφιλντ όπου έχω παίξει. Δεν είχα δείξει τότε τον καλύτερό μου εαυτό καθώς ήμουν τραυματισμένος το μεγαλύτερο διάστημα. Το πρωτάθλημα της Championship έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γιατί έχει ομάδες με ιστορία. Όλα εξαρτώνται από την ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα μεγάλο κλαμπ στην Ελλάδα αλλά είναι διαφορετική εμπειρία στο αγγλικό ποδόσφαιρο και το αγαπώ πολύ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, όταν του έγινε αναφορά για τον Στιβ Μπρους (νυν προπονητή της Νιούκαστλ) με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στη Χάντερσφιλντ αλλά και στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ο Γιώργος Δώνης απάντησε: «Έχω καλή σχέση με τον Στιβ Μπρους και έχουμε κρατήσει επαφή. Μακάρι στο μέλλον να τον αντιμετωπίσω στο γήπεδο. Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.