ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΑΕΚ: Έβαλε τα κλάματα ο Μάνταλος για την ήττα από τη Ξάνθη

ΑΕΚ: Έβαλε τα κλάματα ο Μάνταλος για την ήττα από τη Ξάνθη

Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν μπορούσαν να χωνέψουν την ήττα από τη Ξάνθη και τις αποδοκιμασίες του κόσμου της ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Με τη λήξη του αγώνα της πρώτης αγωνιστικής στην Super League, οι παίκτες έμειναν στον αγωνιστικό χώρο απαρηγόρητοι, ενώ υπήρξε και φραστικό επεισόδιο κατά την αποχώρηση του Μπάρκα προς τα αποδυτήρια, με έναν οπαδό της ομάδας, χωρίς όμως να δοθεί συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλοι έμειναν στο έδαφος απαρηγόρητοι, με τους Λιβάια και Σιμάο να κάνουν ένα «πηγαδάκι» και να συζητούν για το τι συνέβη στο ματς. Την ίδια ώρα, ο αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Μάνταλος, είχε κάτσει για αρκετή ώρα στο έδαφος και ήταν απαρηγόρητος. Με τις αποδοκιμασίες να είναι έντονες, ο παίκτης της ΑΕΚ δάκρυσε, με τον Λιβάγια να πηγαίνει να τον σηκώσει και να τον παρηγορεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.