Γ. Πρίντεζης: «Μου αρέσει ο φετινός Ολυμπιακός γιατί έχουμε παίκτες με ταλέντο»

Γ. Πρίντεζης: «Μου αρέσει ο φετινός Ολυμπιακός γιατί έχουμε παίκτες με ταλέντο»

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη νέα του φανέλα, με τον Γιώργο Πρίντεζη να τονίζει ότι η φετινή ομάδα διαθέτει παίκτες με ταλέντο και έχει όλα τα φόντα για να τα πάει πολύ καλά. «Φέτος μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής φόργουορντ και τόνισε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δουλέψουν σκληρά για να βελτιωθούν και να φτάσουν στο επίπεδο που θέλει ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Φέτος μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα του Ολυμπιακού, το είπα αρκετές φορές. Είναι μια ομάδα συγκροτημένη, έχει παίκτες με ταλέντο και δείχνει πως θα τα πάει πάρα πολύ καλά. Μπορεί να βγει σε καλό, μπορεί να βγει και σε κακό που θα παίζουμε μόνο στη Euroleague. Είμαστε επαγγελματίες. Θα έχουμε περισσότερες μέρες ξεκούραση.

Μπορεί οι μικρότεροι παίκτες να μην έχουν τη δυνατότητα να βρουν ρυθμό με τους αγώνες, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, επαγγελματίας, να προσέχεις τη ζωή σου, να κάνεις ατομικές προπονήσεις και να βελτιωθείς. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε καλές πολλές προπονήσεις. Κάναμε μια καλή προπόνηση και παίξαμε το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει επιλέξει όσο το δυνατόν περισσότερο ο κόουτς τους παίκτες για να φτιάξει καλύτερα το ρόστερ. Το σκεπτικό μας είναι να παλεύουμε κάθε ματς και να βελτιωνόμαστε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.