ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με σμόκιν δίπλα σε Φέντερερ, Ναδάλ, Μπιορν Μποργκ – Η φωτογραφία που έγινε viral (φωτο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με σμόκιν δίπλα σε Φέντερερ, Ναδάλ, Μπιορν Μποργκ – Η φωτογραφία που έγινε viral (φωτο)

«Θραύση» σε social media και διαδίκτυο έκανε η φωτογραφία του Στέφανου Τσιτσιπά μαζί με τους μεγάλους αστέρες του τένις ενόψει της έναρξης του Laver Cup.

Ο Έλληνας τενίστας φωτογραφήθηκε με όλους τους συμπαίκτες του στην ομάδα της Ευρώπης, που σήμερα ξεκινά τις υποχρεώσεις της απέναντι στην ομάδα του υπόλοιπου κόσμου στο τουρνουά επίδειξης της Γενεύης. Μαζί τους, φυσικά, και ένας θρύλος του παγκόσμιου τένις, ο Μπιορν Μποργκ, που έχει αναλάβει χρέη προπονητή της ευρωπαϊκής ομάδας και ο οποίος προχθές… διόρθωσε το ντύσιμο του Τσιτσιπά.

Η φωτογραφία που έγινε viral. Από αριστερά: Ντομινίκ Τιμ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Ρότζερ Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ, Ρομπέρτο Μπατίστα Αουγκούτ, Φάμπιο Φονίνι, Μπιορν Μποργκ, Στέφανος Τσιτσιπάς

Οι παίκτες της Team Europe φόρεσαν τα σμόκιν τους και φωτογραφήθηκαν μαζί με το Κύπελλο της διοργάνωσης. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στην Team Europe μαζί με τους Φέντερερ, Ναδάλ, Τιμ, Ζβέρεφ, Φονίνι και Μπαουτίστα Αγκούτ (αναπληρωματικός). Στον αντίποδα, στην Team World αγωνίζονται οι Ίσνερ, Ράονιτς, Κύργιος, Σαποβάλοφ, Σοκ, Φριτζ, Τόμπσον (αναπληρωματικός), με προπονητή τους έναν άλλο θρύλο του τένις, τον Αμερικανό Τζον Μάκενρο.

Στη σημερινή, πρώτη ημέρα του Laver Cup αγωνίζεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Στις 14:00 ώρα Ελλάδος ο Τιμ θα αντιμετωπίσει τον Σαποβάλοφ. Στον δεύτερο αγώνα των μονών, που θα διαδεχθεί χρονικά τον πρώτο, ο Φονίνι θα αντιμετωπίσει τον Σοκ, ενώ αμέσως μετά τη σκυτάλη θα πάρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Φριτζ (20:00 ώρα Ελλάδος), στην πρώτη παρουσία και των δύο στον θεσμό. Το διπλό που θα κλείσει το πρόγραμμα της 1ης ημέρας θα βρει αντιμέτωπους τους Φέντερερ και Ζβέρεφ με τους Σαποβάλοφ και Σοκ.

Οι αγώνες μεταδίδονται από το Eurosport.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.