ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μιλγουόκι Μπακς: «Ο Γ. Αντετοκούμπο είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης – Θέλουμε να μείνει για πάντα»

Μιλγουόκι Μπακς: «Ο Γ. Αντετοκούμπο είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης – Θέλουμε να μείνει για πάντα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στο ΝΒΑ και στους Μιλγουόκι Μπακς καμαρώνουν που τον έχουν δικό τους.

Ένας από τους ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, ο Ουές Έντενς, μίλησε στο «TMZ Sports» για τον «Greek Freak», αναφερόμενος κυρίως στον χαρακτήρα του 25χρονου φόργουορντ και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης, αλλά ένας ακόμα πιο ιδιαίτερος άνθρωπος, επισημαίνοντας πως δεν παριστάνει κάτι που δεν είναι, παραμένοντας αληθινός. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να μείνει για όλη του την καριέρα στο Μιλγουόκι και να μην φύγει ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουές Έντενς: «Είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης προφανώς, αλλά και ένας ακόμα πιο ιδιαίτερος άνθρωπος. Αυτό που βλέπετε, αυτό είναι. Είναι ένας φανταστικός τύπος, είναι έτσι προς τον οργανισμό, προς την οικογένειά του. Είναι ένας μοναδικός χαρακτήρας. Προφανώς και θέλουμε να είμαστε κομμάτι της ζωής του για το υπόλοιπο της καριέρας του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.