ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κι όμως υπάρχει: Αυτό είναι το γήπεδο όπου μπορούν να εκτελέσουν κόρνερ μόνο με ομπρέλες (βίντεο)

Κι όμως υπάρχει: Αυτό είναι το γήπεδο όπου μπορούν να εκτελέσουν κόρνερ μόνο με ομπρέλες (βίντεο)

Ίσως είναι το μοναδικό γήπεδο του κόσμου όπου οι ποδοσφαιριστές εκτελούν τα κόρνερ με μια ομπρέλα από πάνω τους. Αν και δεν είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει πάντα όταν υπάρχει ντέρπι τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Ο λόγος για το γήπεδο Francisco Sánchez Rumoroso στη Χιλή το οποίο είναι έδρα της Coquimbo Unido (Κοκούμπο Ουνίδο) η οποία ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία φέτος για πρώτη φορά από το 2007.

Αν και ο μεγάλος αντίπαλος της Coquimbo Unido είναι η επίσης τοπική ομάδα La Serena το απίστευτο περιστατικό έγινε στην πρόσφατη αναμέτρηση της με την πρωταθλήτρια Universidad Católica.Κατά την διάρκεια του ματς και συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο ο παίκτης της Católica, Σέζαρ Πινάρες, προσπάθησε να εκτελέσει ένα κόρνερ με τους οπαδούς των γηπεδούχων να έχουν αντίθεση άποψη και τα αντικείμενα να πέφτουν βροχή.

Μάταια προσπάθησαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας να τους ηρεμήσουν στο τέλος αναγκάστηκαν να σηκώσουν ομπρέλες για να μην χτυπάνε τα αντικείμενα τον ποδοσφαιριστή…χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία. Έπειτα από αρκετή προσπάθεια και αρκετή ώρα ο παίκτης εκτέλεσε το κόρνερ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/RaulMunozMX/status/1161687344673710080

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.